Schrijfcafé

Houd je van schrijven of denk je dat je het niet kunt, kom dan naar het Schrijfcafé.
Je doet er inspiratie op voor creatief en reflectief (dagboek) schrijven. Je kunt er je verbeeldingskracht of fantasie op papier zetten. Je hoeft niet mooi, goed of foutloos te schrijven.

"Je schrijft van uit het gevoel, vanuit het waarnemen."

Het maandelijkse Schrijfcafé is in het WG café, MvB Bastiaanse straat 52 ( WG plein) in Amsterdam.
Kijk op de website voor de data of geef je op voor de mailinglijst dan ontvang een week van te voren informatie over het Schrijfcafé. Vrije inloop. Je zit nergens aan vast. Je betaald per keer.

Reflectief schrijven

Reflectief schrijven helpt om te ontdekken wie je bent, om je gedachten te ordenen, emoties te ontwarren, geheimen op het papier te delen, om los te laten, een andere realiteit werkelijkheid te laten worden, de schoonheid van taal te ervaren en om je met anderen te verbinden.

Creatief schrijven laat een weerspiegeling zien van de rijkdom die diep binnen in je leeft en alleen maar opgeroepen hoeft te worden. Stromend schrijven geeft plezier, rust en stilte. Het is een vorm van mediteren maar dan met pen en papier.

De ochtenden worden ondersteund door korte schrijfopdrachten, poëzie en proza. Wie wil kan het geschrevene delen of voorlezen. Het Schrijfcafé is een plek waar men luistert met de intentie dat al het geschrevene waardevol is en alleen feedback geeft als men erom vraagt.

Elke eerste dinsdag van de maand
Van 10.00 tot 12.00 uur
Kosten € 10,-
Pen en papier meenemen

WG Schrijfcafé voorlopig alleen per mail op 5 april, 3 mei en op 7 juni 2022.

Voor meer schrijfcafés in Nederland zie hieronder:
www.shodo.nl/schrijfcafes_nederland/

Voor inspirerende informatie en magazine verwijs ik naar
www.schrijvenonline.org
www.schrijvenonline.org/magazine/volgendnummer